Wednesday, January 30, 2013

bære Nike Air Max Damen for tur

Veien tilbake soverommet, den lille fyren barnets armer Wangdishangyi satt og så trakk sko på nett sitte ned på bakken er laget av ull stall."Far, Hurry Hurry, ni ringer ut for å lære Shame barna leker." Little fyr munnen, på kanten av de små hendene i nike armene går å søke.

"War barn, og voila du engstelig" billige nike free morsomt ristet på hodet, deretter trukket ut en glitrende ni ringer fra ermet. Rent gull produksjon, er en verdifull skatt."Å se faren lærte deg hvordan du spiller." The nike den lille fyren hold sitte i fanget hans, og deretter plukke opp de ni ringene tory burch, mens sakte brytes ned, mens tålmodig forklare metoder og trinn for nike.

Etter en fjerdedel av en time, ble ni gullringer nike sko nedbryting av, Shame barn ser også at for å forstå essensen innsiden."Far, la meg, la meg komme." Little fyr fanget ni ringer, ansikt glade for å starte knaser opp halvparten fjerdedel av en time var det på tide å sette inn i en av de ni ringene igjen å bli oppdelt. "Hvordan Far, nike smart, ikke sant?"

No comments:

Post a Comment