Tuesday, February 26, 2013

noe om din nike free run 2 herren

Gods Union har okkupert de to områdene, og har generalene å oppgradere for nike sko på nett City, ikke gudene Union ikke trenger å gå okkupasjon av de dårlig plassering Territory som nike bare poeng av gudene Union hjerte, men ikke mye faktisk inntekt. Kanskje i andres øyne, ikke veldig bra territorium, fortsatt er et symbol på styrke Society,http://www.nikeshoxskoey.com/ men nike i øynene, opp til å bli spist noen forkastet kjøtt flavored kylling. For mye vekt på dem, vil det bli tungvint, så gudene Alliansen rett og slett ikke vil konkurrere om resten av territoriet.

Men det enkekeiserinne, som nylig gjenopplivet Association nike shox, det presserende behovet til et territorium eller for å bevise styrken av sin egen klan. Men siste territorium refresh, det er så mange laug for å konkurrere om denne vanskeligheten, er egentlig ikke vanligvis en stor Men selv om en annen stor vanskelighetsgrad, enkekeiserinne å gi det en sjanse, fordi det er guder Union hjelpe den. nike Ahlers, en natt raid? damer rommet, og takknemlig for å knuse snakke mye, vil avgjøre territorium krig spill.

Datoen for territorium krig, to ligger i nærheten av byen ikke langt fra territoriet med pensel ut, nike sko guder Union umiddelbart ledet et team av mennesker, ledet et team av mennesker i samløpet av sommeren Rhyme til enkekeiserinne, rushed av deres siste en territorium, ikke har kommet til territoriet foran nike et al har ikke presse inn i det hav av mennesker, som rasling, som igjen stormet inne, sikkert som fokus for offentlige angrep slik, så titalls en Guild samlet seg rundt i dette området, er det ikke engang en guild våger å avvike fra dem nike swordsmith Villa så i mengden, det øverste verden uten sidestykke i verden, skyggen av Tang imperiet, drepe Union og andre store foreninger, de de tør ikke tukle med.

No comments:

Post a Comment